• Domov |
 • vrh |
 • Inno-Ogenj 24 palčni notranji alkohola grelec ventless kamin smart etanol gorilnika

Inno-Ogenj 24 palčni notranji alkohola grelec ventless kamin smart etanol gorilnika

 • (0 Mnenja in ocene)
Na zalogi

Oznake: s6352, corner fireplace, etanol fireplac, električni kamin vstavite, zavetje, etanol gorilnika tabor, bioetanol kamin, deactivators, kamin grelec, alkohol gorilnika.

€1 538.64
Količina: V košarico

Bio etanol ogenj mesto

Creat Osrednja Steno v dnevni sobi

Prednosti Etanola Kamin 1. Enostaven za namestitev.No flow.Najbolj omogočajo vgradnjo DIY, ki prihrani stroške namestitve. 2. Odzračevanje ni zahteva, ki zmanjšuje notranje toplotne izgube. 3. Ne dimnih converses notranjost prostora in omogoča urbanih naseljih je mogoče dodatno opremiti s kaminom hitreje kot pri tradicionalni kamin. 4. Opekline jasno 5. Enostaven za uporabo 6. Nizki stroški vzdrževanja, ni pepela, čiščenje dimnikov, ali zajetno trdna goriva na kup in trgovina. 7. Vpliv na okolje je nizka, ne hlapi ali dim, ki uporablja obnovljive vire, kot fue l.

1.Mi bomo ponos ne le velik izbor etanol kamini, ampak tudi s službo, ki je za nič drugega. 2.Vsak izdelek nudimo 3 leta garancije, ki pusti, da naše stranke ne po-prodaje skrbi. 3..Smart etanol firelaces so zasnovane za enostavno namestiti in uporabljati.Brez potrebe po dimne cevi ali povezavo. 4..Naši tovarni, je opremljen s state-of-the-art", proizvodnih tehnologij in objektov in razvije vodilnih-proizvodnih procesov. 5..Poleg tega naši tovarni spoštuje najvišje kakovosti, zagotavljanje kakovosti in nadzor kakovosti prakse, skupaj s proizvodnjo in testiranje opreme za zagotovitev vsak izdelan predmet leaved tovarne, je v popolnem redu.

TOVARNIŠKE PROIZVODNJE

POGOSTA VPRAŠANJA KAJ JE BIO ETANOL GORIVO?

Bio Etanol Gorivo je pridobljena iz koruze, zato, zaradi česar je trajnostni vir energije.Edina preostala emisije, ko gori bio etanol so ogljikovega dioksida in vodne pare.JE BIO ETANOL VARNO ZA UPORABO V ZAPRTIH PROSTORIH?

Da.Boste želeli, da sledite navodilom za vsak model v zvezi z montažo, navodila itd.KAKO DELUJE MOJ KAMIN?

Preprosto izpolnite gorilnik z Bio Etanol Gorivo in lahka.Nikoli dodajanje goriva, kadar je prižgana.KAKO SEM "IZKLOP" MOJ KAMIN?

Vsak kamin je nekoliko drugačna.V večini casesthe goriva pladenj ima pokrov pokrov odprtine.Uporabljati orodje, pod pogojem, da zaprete pokrov na gorivo pladenj za gašenje plamenom.Ko zaprete pokrov, ki se boste odpravili dotok kisika, ki extinguishes plamen, podobno kot sveča.KAKO SEM PRILAGODITE PLAMEN?

Večja kot je odprtina pokrov večji plamen.Prilagodite se opeing ustvariti velikost plamena, ki ga iščete.

Kakšne Vrste Površino lahko sem Gori moj Zid Kamin na?

Za steno mount modeli, le gori, ki jih na trmast, ravno, navpično steno površino.Lahko pa ga namestite proti opeke, drywall, kamen, ploščice, in wallpapered stene.Ne ga namestite na steno s tkanino ali krpo, ki zajema.Nekateri modeli so lahko vdolbini v steni.KAJ JE RAZBARVANJE NA NERJAVNEGA JEKLA?

Toplota se proizvaja po požaru lahko povzroči, da nekatere barve goriva pladenj in pokrov.Razširiti in stalna uporaba vaš kamin lahko povzroči rahlo izgubi sijaja in razbarvanje kamin sama po sebi, ampak je mogoče enostavno očistiti off.KAKO SEM ČISTO MOJ BIO ETANOL FIREPALCE?

Poskrbite, da vse gorivo je popolnoma zgorela pred čiščenjem gorilnika.Gorilniki se lahko očistijo s nerjavečega jekla čistejši in vlažno krpo.Ali lahko umijemo z milom v sanitarne vode.Posuši popolnoma po pranju.Ker je gorilnik je nenehno izpostavljena toplote normalno je iz nerjavečega jekla, da spremenite barvo skozi čas.KOLIKO TOPLOTE BO MOJ KAMIN PROIZVODNJO?

Bio Etanol kamini ne potrebujejo prezračevanje, to pomeni, da vse toplote bo bivanje v prostoru, ki omogoča bolj učinkovito.Lahko najdete BTU specifikacija za določen model na svojih izdelkov stran.KAKO DOLGO BO MOJ KAMIN ZA OPEKLINE?

Vsak kamin je drugačen v količino goriva, bo pridržite. 1,5 Litra goriva bo trajal 5 Ur.BO PRIŠLO NOBENIH VONJ IZ GORIVA?

Ne, etanol, ne vonj, čas gorenja.To diši po alkohola v njegovo surovo članica in bo dal rahel vonj pravico po tem, ko plamen ugasne, podobno, ko sveča ugasne.


 • Funkcija-1: Avtomatski vžig/izumrtje/polnjenje goriva
 • Funkcija-3: alarmni sistem
 • Številka Modela: ILFP-SR24- silver or black -0710-00003
 • Vrsto Namestitve: VSTAVITE
 • Uporaba: V zaprtih prostorih
 • Funkcija-2: Co2 Varnost infrardeči detektor
 • Napetost: 110V~240V
 • Funkcija-5: Težka shake senzor
 • Certificiranje: CE
 • Vrsta: Etanol Kamini
 • Garancija: 3 Leta
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Površina Ogrevanih: 15~75 square meter
 • Funkcija-4: Elektronski detektorji toplote.
 • VELIKOST: 610mm L x 193mm W x 168mm H

Mnenja in ocene

Podaj mnenje

Napišite recenzijo!:

Ime:

E-poštni naslov:

Podobni izdelki

Inno-Ogenj 60 palčni wifi pravi ogenj inteligentni smart etanol električni kamin vstavite grelec Bio etanol ogenj mesto Creat Osrednja Steno v dnevni sobi Prednosti Etanola Kamin 1. Enostaven za namestitev.No flow.Najbolj omogočajo vgradnjo DIY, ki prihrani stroške namestitve. 2. Odzračevanje ni zahteva, ki zmanjšuje notranje toplotne izgube. 3. Ne dimnih
€2 611.02
Inno-Ogenj 72 palca pravi ogenj inteligentni smart bio etanol kamin brezžični Bio etanol ogenj mesto Creat Osrednja Steno v dnevni sobi Prednosti Etanola Kamin 1. Enostaven za namestitev.No flow.Najbolj omogočajo vgradnjo DIY, ki prihrani stroške namestitve. 2. Odzračevanje ni zahteva, ki zmanjšuje notranje toplotne izgube. 3. Ne dimnih
€3 058.63